Laser

Se hur vi hjälpte Frösåkers Golfklubb

Behöver du hjälp med laser?

Tveka inte att ta kontakt med oss på AntiAvem för ditt projekt, inget projekt är för litet eller stort. Vi finns tillgängliga per telefon: 070-330 19 55 eller mail: mathias@antiavem.se

Har du frågor som rör laserfågelsäkringproblem med fåglar eller vill du veta mer om oss. Tveka inte utan hör av dig redan idag!

Regionsansvarig, Mathias
070-330 19 55

Några av våra referenser & avtalskunder

Bli av med fåglar med hjälp av laser

Efter att ha följt arbetet främst i USA med arbetet med laser för att motverka och skrämma bort fåglar har vi nu tagit in produkten till oss. Vi utför regelbundna besök med laser främst på platser som golfbanor, lantbruk, större industrier, flygplatser, återbruk etc. Dessa områden har ofta en stor negativ påverkan med fåglar av de förstör produkter, upplevelsen, säkerhet och får väldigt kostsamma och negativa effekter.

Vi kan med hjälp av laser arbeta bort fåglarna från dessa platser och på så sätt minimera problemen och kostnader för produkter som förstörs alternativ förhöja upplevelsen av besökare hos kunden.

Produkten har framgångsrikt arbetats med under flera år i USA med väldigt goda resultat där vi löpande har dialog med branschkollegor i världen för att byta erfarenheter så att vi så effektivt som möjligt hjälpa våra kunder.

Fåglar uppfattar den annalkande laserstrålen som en fysisk fara. Att flytta strålen mot fåglarna tilltalar deras överlevnadsinstinkt, vilket får dem att flyga iväg. Laser erbjuder stora fördelar jämfört med traditionella metoder

Att arbeta med laser är effektivt i både landsbygd samt i tätorter så det både är ljudlös, hållbar och  effektiv metod. Lasern används i stor utsträckning för att undvika att fåglar skadar grödor, råvaror. Lasern är också mycket effektiv för att förhindra problem som orsakas av fåglarna genom fågelspillning, skräp och bomaterial i kommersiella byggnader, markområden och fastigheter.


Laser kräver tillstånd, AntiAvem innehar dessa

AntiAvem AB innehar tillstånd från Strålsäkerhetsmyndigheten att förvärva, inneha, använda och till Sverige föra in starka laserpekare i laserklass 3R och 3B.

Välkommen att ta kontakt med oss på AntiAvem