Fågelsäkring och sanering

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom fågelsäkring och sanering.

Fågelsäkring

Din fastighet mår bra av att säkras från fåglar.
Flyger det in småfåglar under takpannor, bon som byggs på fastigheten, eller sitter fåglarna på taket och smutsar ner och för liv.
Det kan bli kostsamma konsekvenser genom att bomaterial och spillning kan medföra igentäppta stuprör, fukt under tak eller på fasad, problem med skorsten samt ventilationen.
Med våra olika typer av metoder mot fåglar säkrar vi din fastighet. 

Kontroll av boplatser

Känner ni som vi, att våren och sommaren är välkommen efter vinterns mörker? Fågelkvitter och en kaffe i solen!
Våren är en tid då fåglarna bygger sina bon inför häckning, skitar ner och är allmänt försvarsinriktade och ibland aggressiva mot oss människor.
Känner ni som vi, att det är ett problem, kontaka oss.

Piggar, vajer och nätning

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter just dina behov. Vi har erfarenhet av att arbeta med piggar, vajer och nätning på platser där du inte vill att fåglar ska sitta och skita ner och där det finns risker för bakteriella spridningar. Det kan exempelvis vara uteplatser, tak, balkonger, solceller, lastportar, undertak, balkar eller håligheter i fastigheten som fåglarna gillar att vara på.
Vi hjälper dig med att bli av med både akuta och förebyggande problem!

Fågelsäkring av fastighet

Stege

Sanering

Skulle ni ha ringt oss tidigare? Nu när skadan redan är skedd erbjuder vi sanering av alla möjliga olika ytor såsom tak, vindsvåningar och liknande.


Konsultation

Förebyggande jobb inför nästa säsong,


Kontroll och underhåll av tak

Vi erbjuder även kontroll och underhåll av tak. Här ser vi över dina eventuella riskers och kommer med förslag på åtgärder.

Vi vet vad som fungerar!